top of page
I BLICKFÅNGET
Polar_Gofit_3.png
Hopp, spring, puls och fokus!

Polar GoFit handlar om hur beprövad pulsträning i svenska skolor hjälper till att förbättra elevernas studieresultat, hälsa och skapa en lugnare atmosfär i klassrum och korridorer.

Logoped
Enklare elevhälsa

Prorenata Journal är ett webbaserat dokumentationssystem med användarvänlig utformning framtaget för att passa alla verksamheter med behov av att föra journal på ett snabbt och säkert sätt.

Gymnasievänner
Förstå och förbättra

EdAider är ett svenskt företag som utvecklats utifrån forskning inom teknikstött lärande, och i nära samarbete med svenska skolledare och lärare. 

Föreläsare Tobaksbarn -Sonia Hammi och Jo sefin Airas.jpeg
Avstå tobak!

Vill din skola ha stöd i det tobaksförebyggande arbetet? Ta del av A Non Smoking Generations digitala föreläsning - Barnarbete i ny förpackning

SENASTE NYTT

Skolledare om ChatGPT

Missa inte det uppmärksammade webbinariet Skolledare om ChatGPT.

Hundratals skolledare har redan sett webbinariet, där en panel diskuterar ChatGPT ur ett skolledarperspektiv. Se det du också och håll dig uppdaterad om utvecklingen inom AI.

Vi ses på SETT-dagarna!

Ni hittar oss i monter B32 och hoppas vi ses där

För andra året i rad hittar ni oss i monter B32 under SETT-dagarna i Kistamässan. Vi kommer att vara där, hoppas ni också kommer. Vi ses!

En framtidsexpedition

Utställningen Sensationella gravfynd från plaståldern - en framtidsexpedition kan komma till din skola. Där gräver vi ut vår egen tid.

Det är ett spännande interaktivt program som lyfter frågor om hållbarhet, klimat och miljö.
Vi kommer ut till skolan med vårt Mobila Museum!

Medeltiden i Örebro län

I skolprogrammet får eleverna lära sig hur livet på medeltiden såg ut i Örebro. Hur järn tillverkades och blev en viktig handelsvaran.

Utgångspunkten är slottet som till en början bara var en borg för att skydda järnet. Eleverna får prova olika hattar och kläder och se vilka liv de hade haft om det levt under medeltiden.

Multi-utegym i trä

Svensktillverkat multifunktionellt utegym i trä, speciellt framtaget för stadsnära miljö utan att kompromissa med naturvärdet - Oktagym

Utform lanserar nu Oktagym som bjuder in till varierande och utmanande helkroppsträning med hundratals övningar. 13 olika redskap inom en byggyta på 47 m2 - platseffektiv & mångsidigt!

Vinnarna av Vinterpriset 2023

För åttonde gången delar utbildningsnämnden ut Vinterpriset – ett pris för att inspirera Kalmar kommuns elever till bättre prestationer.

Falkenbergsskolan kammar hem hela tre av totalt sex priser – två klasser får för högsta meritvärde och en klass för störst framsteg. Övriga vinnare är klasser från Funkaboskolan, Lindöskolan och Smedbyskolan.

bottom of page