top of page
I BLICKFÅNGET
Lekplats av Gårda Johan Sport

Förutom installationer av konstgräs och fallskyddsgummi erbjuder Gårda Johan fullt utrustade multisportarenor, utegym, padelbanor, fotbollsplaner, boulders, teqball och fantasifulla lekplatser.

Ljudmiljö3 skolledare.se.jpg

Buller och höga ljudnivåer i skolan påverkar hälsa och välbefinnande hos både elever och personal. Men hur gör man då för att sänka ljudnivån? För att få svar bad AJ Produkter akustikexperten Joachim Schubert från Akustikverkstan om tips på hur man ljudsäkrar i skolan.

IMG_0044.JPG

Uteliv för alla

Mitt i pandemin med mer hemarbete och ett större och lite annat behov av att röra sig i bostadsområden, i parker eller i skolor möter Utform behovet genom ett utvecklat sortiment.

Lekhus-urban-nature.jpg

Woodwork - Grön skolmiljö

Basen i sortimentet  består av en komplett uppsättning av lekutrustning som tillverkas av obehandlat trä. Woodwork har även ett växande sortiment av lekredskap i stål och ett stort utbud av kvalitetsprodukter som är tillgänglighetsanpassade.

NYHETER OM SKOLUTRUSTNING

Blir Världen Bättre?

I början av december släpps äntligen UNDP:s populära bok Blir Världen Bättre? och vi ger er nu chansen att förbeställa den för er klass.

I den här boken har vi tagit hjälp av aktuell statistik för att beskriva hur världen utvecklats de senaste årtiondena. Beställ kostnadsfritt till er skola.

Cykelpark lär barn cykla

Cykelparker för alla miljöer – för alla målgrupper . Ge cyklandet en större plats i samhället, både utifrån perspektivet miljö och hälsa.

Ambitionen med cykelpark är att enkelt skapa inspirerande och inkluderande miljöer som lockar till ökat cyklande, där barnen lär sig att cykla säkert. Installeras enkelt i utomhusmiljöer.

Bli en T1D-säker skola!

Den nya online-baserade utbildningen T1D-säker skola ger viktig kunskap om typ 1 diabetes. Ni lär er att upptäcka symptom och göra skillnad!

Utbildningen består av 3 nivåer där det grundläggande steget för all personal endast tar ca 20 minuter att genomföra. Anmäl din skola kostnadsfritt och gör den när det bäst passar er!

Vi digitaliserar skolan!

Är ni redo att lämna användarnamn och lösenord bakom er? Vill ni ta steget mot en säkrare och enklare inloggning?

Vårt API utgör oftast kärnan för att erhålla lättanvända inloggningsmetoder. Med en heltäckande, teknikoberoende, tjänsteportfölj anpassar vi lösningarna efter era behov. Vi löser helheten!

Svinnligt utforskande

En webbaserad kurs för förskolepedagoger & kockar.

Svinnligt utforskande ger en gedigen genomgång av hur vi kan arbeta med den pedagogiska måltiden & matssvinn kopplat till lärande för hållbar utveckling &
läroplanen.

Webbinarium DNP 10 nov

Är er skola redo för digitala nationella prov 2024?

Vi på Svensk e-identitet bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium där vi kommer berätta om hur vi kan hjälpa er med införandet av DNP.
Säkra din plats redan idag!

bottom of page