top of page
7090101C_19.jpg

ABA Skol är en av de ledande leverantörerna av material till förskolor, skolor och fritidshem.

Man erbjuder det bästa inom bild- och lekmaterial, läromedel och skolmöbler till de viktigaste människorna i världen!

skolböcker_hjärta.jpg

Vad får och kan skolan göra för att hålla våra ungdomar borta från narkotika? Många anställda i och kring skolan vittnar om att det råder en väsentligt öppnare och mer förskönande attityd mot användande av droger bland dagens ungdomar än vad fallet var för någon generation sedan.

IMG_20200203_175801.jpg

Noas Sweden har sedan tidigt 1990-tal tillverkat möbler och de har sedan många år tillbaka tillverkat inredning för skolor och andra offentliga miljöer. De arbetar med all sorts material och lägger stor vikt på kvalitet, kostnadseffektivitet, säkerhet, miljö och service.

Lekhus-urban-nature.jpg

Woodwork - Grön skolmiljö

Basen i sortimentet  består av en komplett uppsättning av lekutrustning som tillverkas av obehandlat trä. Woodwork har även ett växande sortiment av lekredskap i stål och ett stort utbud av kvalitetsprodukter som är tillgänglighetsanpassade.

mammal-3128351_1920.jpg

Säkerheten först såklart

Att brand och utrymningsövningar med tillhörande rutiner fungerar och utövas är givet. Men hur är det med den enskilda skolans förutsättningar gällande riskhantering kring väpnat våld? Hur kan skolledare sätta säkerheten först?

IMG_0044.JPG

Uteliv för alla

Mitt i pandemin med mer hemarbete och ett större och lite annat behov av att röra sig i bostadsområden, i parker eller i skolor möter Utform behovet genom ett utvecklat sortiment.

Genano banner skolledaren 250x200px.png
bottom of page