Skolmaterial UNDP

Nu finns en ny digital kunskapsplattform som genom lättillgängliga och intresseväckande fakta gör det enklare att förstå utvecklingen i världen och låter elever göra sin röst hörd i resan mot en hållbar framtid.

Se möjligheterna.jpg

Vill du göra undervisningen på din skola roligare och mera allsidig? Vill du stärka likvärdighet och det ämnesövergripande arbetet? Med Ung Företagsamhets läromedel kan du snabbt och enkelt komma igång med entreprenörskap i grundskolan.

klassrum_1.jpg

Slöjdlexikon är ett heltäckande digitalt läromedel för alla delar av slöjden. Genom tydlig struktur kan alla elever få hjälp samtidigt, var och en på sin egen nivå och i sin egen takt.

Anki Hermansson har arbetat som slöjdlärare i tjugofem år och berättar hur Slöjdlexikon underlättar hennes arbete.

Liggande_kampanjbild.png

Kostnadsfritt lektionsmaterial från Resterkocken. När är ett ägg för gammalt för att ätas? Går det att dricka mjölken trots att best före-datumet har gått ut? Med Resterkocken får elever lära sig att bedöma hållbarhet hos livsmedel, laga mat med rester samt kunskap om matsvinn och varför det behöver minska. 

Infopaket_skola_obestr.jpg

Vilka var egentligen vikingarna? Hur kommer det sig att de gjort sig både kända och ökända i hela världen? PÅ The Viking Museum får ni svaren. Ett spännande, intressant och lärorikt besök för skolklassen.

arenaskolinformation_edited.jpg

Ge era elever rätt förutsättningar inför arbetslivet. Arena skolinformations material belyser ämnen kopplat till arbetsliv såsom arbetsmiljö, lika villkor, entreprenörskap och digitalisering. Alltid med fri frakt och tillhörande lärarhandledning och i enlighet med läroplanen.

svn_annons_skolledare.se_265x206px_final

Hjälp era elever till mer medvetna studie- och yrkesval genom kostnadsfritt skolmaterial om företagande, jobb och ekonomi. Eduna har material för hela grundskolan, gymnasieskolan och SFI i alltifrån samhällskunskap och matematik till företagande och entreprenörskap.

svn_annons_skolledare.se_250x200px_final
250x200_bannerannons_lego.png