top of page
I BLICKFÅNGET
Zcooly

Prova Zcooly gratis i 30 dagar!

Zcooly är skapat av erfarna pedagoger och fantasirika spelutvecklare för barn 5-12 år. Öva matte genom att hjälpa till i kassan i Affären, multiplicera och flyg i rymden med lemurerna eller baka tårtor och lär bråk. 

Just nu får du prova mattespelet Zcooly gratis i 30 dagar med vårt exklusiva erbjudande!

Friends skolungdomar.png

Forskningsbaserade verktyg

Du som skolledare kan hjälpa din personal på förskola och grundskola genom gratis tips på övningar, metoder och lektionsupplägg via Friends Kunskapsbank.

rfsu_skola_015.jpg

Har du koll på den nya läroplanen?

Nya skrivningar i läroplanerna innebär stora steg mot en sexualundervisning som ger eleverna kunskap och trygghet om sin kropp, sin sexualitet och sina gränser.

NYHETER OM LEKTIONSMATERIAL

Digitala Fredstorget

Nu lanserar Mänskliga Rättighetsdagarna digitala Fredstorget! En pedagogisk plattform för dig som undervisar i högstadiet och gymnasiet.

Engagera dina elever i mänskliga rättigheter, demokrati och fred. Ta del av seminarier, spela ett spel som utmanar eleverna eller gör en uppgift som får igång viktiga samtal i klassrummet.

Vad unga vill veta om sex

Vad vill eleverna faktiskt veta om sex och relationer? Hur kan skolan lyckas med sexualundervisningen?

RFSU:s fortbildningar ger tips på hur ni kan samtala om porr, hålla i sexualundervisning som är relevant, öppen och inkluderande och utgår från ungas tankar och funderingar. Boka idag!

Vad unga vill veta om sex

Vad vill skolungdomar faktiskt veta om sex och relationer? Hur kan skolpersonalen lyckas med sexualundervisningen?

RFSU:s utbildningar ger er tips på hur ni kan samtala om porr, hålla i sexualundervisning som är relevant, öppen, inkluderande och utgår från ungas tankar och funderingar. Boka idag!

Minister för en dag

Är du på jakt efter en interaktiv, händelserik och rolig aktivitet där eleverna får ökad kunskap om och förståelse för säkerhetspolitik?

Då ska du boka in rollspelet Minister för en dag!Övningen leds av Folk och Försvar i klasser över hela Sverige – helt kostnadsfritt.

Psykisk hälsa för alla!

Alla barn har rätt till sin psykiska hälsa - vill du vara med och göra skillnad för dina elevers framtid?

Elever som mår bra presterar bättre, och omvänt.
Vi vet det idag.

Nu erbjuder vi samtliga skolor att delta i en digital introduktion, med information om innehåll och metod. Boka din plats!

bottom of page