Startsida - I blickfånget.png

Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ. Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder, och för de orter, städer och branscher vi verkar i.

Ny på jobbet
Clockwork.png

Johan Lundström är ny rektor på Nacka gymnasium. Hur har första månade varit?

–Det har varit bra! Det är en stor skola med cirka 2 200 elever och mycket att sätta sig in i. Jag är väldigt glad över att jag har jobbat här tidigare, men det har hänt en hel del under min frånvaro, säger Johan Lundström.

–Jag längtade tillbaka till Nacka kommun. Nacka är en fantastisk skolkommun och Nacka gymnasium är en av Sveriges absolut bästa gymnasieskolor.

Clockwork.png

Susanne Sidenmark är ny rektor på Essingeskolan och Klastorpsskolan.

Hon kommer närmast från Sigfridsborgs skola i Nacka där hon varit biträdande rektor i fem år. När hon nu blir rektor för första gången blir hon det för två skolor samtidigt, Essingeskolan och Klastorpsskolan.

- Det ska bli spännande att få utveckla skolornas schack- och rörelseinriktning. Jag hoppas att vi ska kunna tydliggöra det fina arbete som redan gjorts och utveckla det så att skolorna blir det naturliga förstahandsvalet för elever och vårdnadshavare i områdena, säger Susanne.

Clockwork.png

Mats Strandler är en skolledare med bred erfarenhet. Nu är han ny rektor på Björkhagens skola.

Rektorstjänsten på Björkhagens skola blir Mats Strandlers första i Stockholms stad. Han ser fram emot att träffa elever och medarbetare i Björkhagen.

- Helheten med alla årskurser från förskoleklass till årskurs nio lockar mig. Jag har redan hunnit träffa några elever och medarbetare på sommarfritids. Det lilla jag sett så här långt av skolan har känts väldigt bra.

Clockwork.png

Martin Hellström tillträder som rektor för Mälardalens universitet, MDU, den 1 oktober.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få leda Sveriges yngsta universitet. Samtidigt är det med ett visst vemod jag kommer att lämna Högskolan Väst. Det har varit flera utvecklande och spännande år här som verkligen har berikat. Jag kommer att sakna alla duktiga medarbetare, säger han.

ATM knappsats

Känner du att det är dags för en löneförhöjning? 
Troligtvis har du helt rätt i din tanke. 

Här kommer tre steg för mer pengar på lönespecifikationen.

Lediga jobb

Biträdande rektor

Arbetsgivare:

Norrtälje grundsärskola

Kommun:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Sök senast:

14 sep. 2022

Biträdande rektor åk 7-9

Arbetsgivare:

Stockholms Stad

Kommun:

Stockholm

Omfattning:

Heltid

Sök senast:

9 okt. 2022

Verksamhetschef grundskolan

Arbetsgivare:

Åre Kommun

Kommun:

Åre

Omfattning:

Heltid

Sök senast:

9 okt. 2022

Biträdande rektor

Arbetsgivare:

Norberg Kommun

Kommun:

Norberg

Omfattning:

Heltid

Sök senast:

16 okt. 2022

Rektor

Arbetsgivare:

Kangos Kultur & Ekologiskola

Kommun:

Pajala

Omfattning:

Heltid

Sök senast:

13 dec. 2022

Hanna Bulldra, COO på Finance Recruitment.jpg

Har du någonsin förvrängt sanningen på en anställningsintervju för att öka dina chanser till jobbet? Den frågan kan uppfattas som konfronterande och för vissa personer anklagande. Men faktumet kvarstår att det är svårt att urskilja sanningen under en anställningsintervju. Att ljuga är ett starkt ord, men ofta har kandidater en ”egen syn” på sanningen. Hur kan du då ta reda på vad som stämmer?