top of page
I BLICKFÅNGET
Föreläser

Fakturera utan det krångliga med eget bolag

Kan du få uppdrag utanför ditt arbete som skolledare? Som erfaren rektor kan du hålla föredrag eller kanske skriva krönikor. Med Cool Company slipper du starta bolag och kan fakturera dina uppdrag utan krångel. 

Startsida - I blickfånget.png

Det handlar om en bättre framtid

Clockwork Skolbemanning och Rekrytering är en strategisk och pedagogisk HR-partner för huvudmän i framkant. Här arbetar tidigare lärare, specialpedagoger och skolledare.

Digitala studiebesök .JPG

Digitala studiebesök

Digitala studiebesök och möten med personer i yrkeslivet kan vara ett sätt att få till givande möten där skoleleverna får en inblick i eftertraktade yrken som kan kännas abstrakta.

MATERIAL FRÅN SKOLLEDARE.SE
NY PÅ JOBBET
Clockwork.png

Therese Moyano blir ny rektor på Gärdesskolan och Olaus Petri skola.

När Gärdesskolorna öppnar efter sommarlovet finns en ny rektor på plats. Therese Moyano kommer närmast från Södermalmsskolan där hon varit rektor och biträdande rektor.

- Efter fjorton år på samma skola är det dags för mig att använda mina erfarenheter på en ny arbetsplats. Jag är stolt och glad över allt som vi på Södermalmsskolan har åstadkommit tillsammans. Nu ser jag fram emot att träffa elever, medarbetare och vårdnadshavare på Östermalm, säger Therese Moyano.

Clockwork.png

Kalle Enström blir ny rektor på Södermalmsskolan. Han kommer närmast från Årstaskolan.

Kalle Enström har bland annat arbetat som rektor i Enköping, Täby och Årsta. Han har också många års erfarenhet av läraryrket, han har varit lärare i engelska och idrott. De senaste sju åren har han varit rektor på Årstaskolan.

- Jag ser fram emot att träffa alla elever och medarbetare på Södermalmsskolan. En sak jag lockas av är det nytänk som krävs när en kommer till en ny arbetsplats. Samtidigt är det vemodigt att lämna Årstaskolan, där jag lärt mig mycket och utvecklats, i min roll som rektor men även som människa.

Clockwork.png

Carolin Heyer blir rektor på Ormkärrsskolan. Hon kommer närmast från Sjöängsskolan där hon varit biträdande rektor.

Ormkärrsskolan har fram tills nu tillhört Hagsätraskolan. Till höstterminen 2023 blir Ormkärrsskolan en egen enhet med Carolin Heyer som rektor. Skolan kommer att ha cirka 185 elever från förskoleklass till årskurs sex.

- Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för att Ormkärrsskolan ska vara den bästa skolan för alla elever som går där. Jag vill bidra tillsammans med elever, medarbetare och föräldrar, säger Carolin Heyer.

LEDIGA JOBB I FOKUS

Alingsås

Rektor förskola

Arbetsgivare:

Alingsås kommun

Ansök senast: 

1 okt. 2023

Västerås

Biträdande rektor till Noblaskolan Hemdal

Arbetsgivare:

Noblaskolan

Ansök senast: 

8 okt. 2023

bottom of page