top of page
Sono Sverige AB
Modern inredning som främjar pedagogik

Skolan och förskolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov. Vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras enligt Möbelfakta, EU Ecolabel och uppfylla kraven för en Giftfri förskola.

Sono är en leverantör av inredning och förvaringslösningar för skola, förskola, kontor och industri. Vi är ett helt kunskapshus med ett av branschens bredaste utbud och specialiserar oss på projektlösningar. Vi tillhandahåller flertalet av marknadens ledande varumärken såsom våra egna; Tranås skolmöbler, Form o Miljö, Ergoff, GBP och Sarpsborg Metall för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov.

SONO_TranåsSkolmöbler.png

Du vet väl att Sono har ramavtal med både Kammarkollegiet och Adda? Det gör det enkelt för dig vid inköp som jobbar i offentlig verksamhet. Du kan förvänta dig hållbara produkter av marknadsledande kvalitet kombinerat med utmärkta råd från våra erfarna ergonomispecialister och inredare. 

 

Tillsammans skapar vi förutsättningar för morgondagens skola

Nyheter från Sono Sverige AB
När tiden är avgörande

Vi tycker att förskolan och skolan ska vara en trygg plats för barnen och vill gärna bidra på det sättet vi kan bäst.

Därför har vi ett snabbsortiment med några av våra mest populära produkter för skola. Snabb leverans av det du behöver för att ge alla barn samma förutsättningar för en trivsam lärmiljö.

bottom of page