top of page
Whippy AB
Digital introduktion är mer än bara teknik

Bara 12 % av nyanställda världen över är nöjda med sin onboarding. Detta vill vi förändra!

Vad händer med nya medarbetare som förstår vad som förväntas av dem, upplever ett närvarande ledarskap och utvecklas på arbetsplatsen? De stannar och blir mer produktiva!

Whippy erbjuder sedan 2019 helt nischade tjänster inom on- och offboarding. Ungefär varannan nyanställd levererar över chefens förväntningar tre månader in i anställningen.

Vår process är utformad för att stötta medarbetare och rekryterande chef – från kontraktsskrivning och hela första året. Vi skräddarsyr processer först och främst utifrån det mänskliga beteendet och vad ni vill åstadkomma som arbetsgivare under introduktionen – inte med utgångspunkt i teknikvalet.

Däremot så äger vi ett av branschens starkaste systemstöd för on- och offboarding. Skapa gärna ett gratiskonto och dema tekniken gratis i två veckor.

På Whippy.se kan också du anmäla dig till en gratis digital e-postkurs som tar dig igenom hur du mäter och utvärderar onboarding steg för steg.

”Vi vill skapa hållbara introduktionsprocesser som skapar bästa förutsättningar för chefer och medarbetare att trivas, prestera och vilja stanna.” – Paulin Larsen Berglöf, vd och grundare av Whippy

Nyheter från Whippy AB
Onboarding i YH

Så stöttas utbildande konsulter inför undersvisningsstart.

För att skapa bra förutsättningar att lyckas i klassrummet erbjuder Nackademin alla sina utbildande konsulter en onboarding.

Offboarding

Gör avhoppare till återvändare

Så arbetar Bergstrands Utbildningar med att offboarda medarbetare. Björn Wallqvist är en av organisationens avhoppare, som blev återvändare.

Digitaliserad preboarding

Kommunikation till nyanställd innan startdag?

Skol- och fritidsförvaltningen i Helsingborgs stad nyttjar fönstret mellan kontraktsskrivning och startdag genom att förbereda chefer och nyanställda genom checklistor och kommunikation.

bottom of page