top of page

Kliv in i en Värld av Äventyr hos Gårda Johan Sport!

I hjärtat av Hisingen hittar vi Gårda Johan Sport, en pärla som har blivit synonym med aktivitet, sport och äventyr för alla åldrar. Gårda Johan Sport är en del av det Göteborgsbaserade familjeföretaget Gårda Johan som grundades redan 1892. 

Gårda Johan var bland de första aktörerna att förse den svenska marknaden med konstgräs och utförde sina första installationer redan i slutet av 90-talet. Med ett passionerat engagemang för att främja aktiv livsstil och utomhuslek, har Gårda Johan blivit ett företag att vända sig till för såväl kommuner, entreprenörer som idrottsentusiaster. Förutom installationer av konstgräs och fallskyddsgummi erbjuder Gårda Johan fullt utrustade multisportarenor, utegym, padelbanor, fotbollsplaner, boulders, teqball och fantasifulla lekplatser. 

 

Deras breda sortiment av produkter har blivit likvärdigt med kvalitet, hållbarhet och framför allt, en unik upplevelse av utomhusaktiviteter. Gårda Johans omfattande sortiment sträcker sig från professionell sportutrustning till lekfulla utomhusprodukter. Från fotboll, innebandy, basket, hinderbanor och klättring, finns här något för alla åldrar och nivåer.

 

En Oas av Kreativitet för Barn

För de yngre äventyrarna är Gårda Johans lekplatsutrustning som en magisk värld, där fantasin kan få fritt spelrum. Här finns klätterställningar som når skyn, snurrande karuseller som får hjärtan att klappa av glädje, och gungor som svävar högt över marken. Varje detalj är noga utformad med säkerhet och uppmuntrar till både fysisk aktivitet och kreativ lek. Många produkter i vårt sortiment passar utmärkt i skolmiljö och medverkar till rörelse, glädje och utveckling. Gårda Johans markdekor med ett utbud som inkluderar hopphagar, sportbanor, siffertabeller och vägar för lek kan vi garantera att det finns något för alla.

bottom of page