top of page
Avicii Experience
Avicii Experience

Dyk in i musikens värld via Avicii och de musiker, producenter och låtskrivare som varit en del av hans karriär. En exklusiv chans att upptäcka outgiven musik och aldrig tidigare berättade historier, sjung VR-karaoke och upplev känslan av att uppträda framför tiotusentals skrikande fans.

Denna interaktiva utställning tar med besökaren på en resa genom artisten Avicii och personen Tim Berglings liv – från pojkrummet till världsturnéerna.

Avicii Experience en minnesvärd, rolig och känslofylld upplevelse. Det är en resa som hyllar musiken och belyser den mänskliga berättelsen bakom en av vår tids största artister. Välkomna till Avicii Experience för att inspireras och beröras.

Skolbesök

Vi erbjuder en särskild biljett för skolklasser från grundskolan upp till gymnasiet. På skolklassbiljetten går man in max 30 elever. Medföljande lärare är inkluderade i skolklassbiljetten.

Lärarhandledning

Det är livsviktigt att vi pratar om psykisk hälsa och belyser ungas mående. Vi erbjuder en kostnadsfri lärarhandledning för gymnasieskolor som guidar och inspirerar lärare till hur ni kan använda er av museibesöket på Avicii Experience som utgångspunkt och samtalsöppnare kring frågor om psykisk hälsa. Lärarhandledningen är skapad för att främja skolans arbete med målen i GY11 och är applicerbar på flera av de gymnasiegemensamma ämnena, förslagsvis i svenska, engelska, samhällskunskap och idrott och hälsa. Den innehåller uppgifter att arbeta med innan, under och efter besöket.

Lärarhandledning Avicii
bottom of page