top of page
Svensk e-identitet AB
Säkra era inloggningar

Välkommen till Svensk e-identitet - din främsta och tryggaste leverantör av inloggnings-och signeringstjänster.

Om Svensk e-identitet

Under mer än ett årtionde har vi hjälpt kommuner, vårdgivare, företag, myndigheter, lärosäten och systemleverantörer att säkra sina inloggningar, följa skärpta lagkrav och förbättra användarupplevelsen. Vi har även deltagit i arbetet med skolfederation.se sedan start, där vi har levererat utmärkta lösningar för smidig anslutning åt systemleverantörer, innehållsleverantörer och skolor.

 

Vi finns vid din sida från början till slut, för att hjälpa dig hitta den perfekta tekniska lösningen, integrera och implementera den sömlöst, och självklart, ge dig den bästa supporten längs vägen.


Digitala nationella prov

Få tillgång till digitala nationella prov med en skräddarsydd lösning som uppfyller er skolas unika krav och behov.

 

  • Teknisk anslutning till Skolfederation

  • En IdP med stöd för G Suite eller Microsoft AD, möjlighet att ansluta fler tjänster vid behov

  • Hämtning av användarinformation från användarregister i AD eller Google för behörighetsstyrning vid inloggning till digitala nationella prov

  • Godkända e-legitimationer på tillitsnivå 2 eller högre enligt DIGG, välj mellan BankID, Freja eID+, Freja orgID och SITHS.

  • Fritt antal användare och inloggningar.

  • Provisionering och hantering av EPPN

e-identitet pussel 1500x1500 -1.png

Kom igång med digitala nationella prov redan idag genom att boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra experter.

Nyheter från Svensk e-identitet AB
Är ni i fas inför DNP?

En del i införandet är att ni som skola behöver se till att lärare och personal kan legitimera sig digitalt för att administrera proven.

I vår tjänsteportfölj har vi samtliga av DIGG godkända e-legitimationer. Få tillgång till alla tekniska verktyg och resurser som krävs för att säkerställa smidiga och säkra digitala prov.

Möt oss på SETT!

Imorgon tisdag 16e april kl. 13-14:30 står vi tillsammans med vår samarbetspartner Eventful AB på SETT på Kistamässan.

SETT är Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande, från förskola till gymnasieskola.

Kom och träffa oss i monter C:65.
Hoppas vi ses!

Webbinarium om BankID

Den 9 april kl. 11 bjuder vi tillsammans med BankID in till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på vikten av säkra digitala identiteter.

Om du är intresserade av att höra om hur en BankID-integration kan underlätta för er och era användare så är detta ett ypperligt tillfälle. Anmäl dig redan idag!

Webbinarium DNP

Intresset för våra DNP-webbinarium har varit väldigt stort. Därför kör vi ett till den 7 maj klockan 10.

Vi kommer berätta om hur våra tekniska lösningar kan hjälpa er med införandet av digitala nationella prov. Anmäl dig redan idag!

Digitala Nationella Prov

30 januari kl 10:00 bjuder vi in till ett webbinarium där vi berättar om hur vi kan hjälpa er med införandet av Digitala Nationella Prov.

Vi vet att det är mycket att tänka på inför att de nationella proven blir digitala, teknik som kan verka krånglig och svår men med våra tjänster gör vi det enkelt! Anmäl dig redan idag!

Digitala Nationella Prov

En del i införandet är att er skola behöver se till så att lärare och personal kan legitimera sig digitalt för att kunna administrera proven

I vår tjänsteportfölj har vi samtliga av DIGG godkända e-legitimationer. Är till exempel BankID eller Freja bäst för just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kostnadsfritt webbinarium

Den 9 april kl. 11:00 bjuder vi tillsammans med BankID in till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på vikten av säkra digitala identitet

Om ni är intresserade av att höra om hur en BankID-integration kan underlätta för er och era användare så är detta ett ypperlig tillfälle.

Hoppas att vi ses!

Webbinarium med BankID

9 april kl. 11:00 bjuder vi tillsammans med BankID in till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på Vikten Av Säkra Digitala Identiteter.

Om du är intresserad av att höra om hur en BankID-integration kan underlätta för er verksamhet så är detta ett ypperligt tillfälle. Välkommen att anmäla dig redan idag!

Kika i vår e-broschyr!

Här har vi samlat lite information om hur vi kan hjälpa er med införandet av Digitala Nationella Prov (DNP).

2024 är här och under vårterminen blir de första nationella proven digitala. Många skolor är redan igång - låt oss få hjälpa er också med de tekniska lösningarna.

Webbinarium: DNP

Behöver ni hjälp med tekniken inför DNP? I detta webbinarium kommer vi prata om våra tekniska lösningar och hur vi kan hjälpa er.

Det är mycket att tänka på inför att Digitala Nationella Prov (DNP) drar igång, teknik som kan verka krånglig och svår, ord och benämningar som kan kännas förvirrande - vi hjälper er!

bottom of page