top of page

Användarvillkor och sekretesspolicy

 

Användarvillkor för publicering hos Skolledare.se.
För att det ska vara tryggt och säkert inne på Skolledare.se behöver du följa våra användarvillkor. Läs igenom villkoren innan du registrerar dig som användare.

Allmänt

Användarvillkoren reglerar din användning av tjänster som Skolledare.se tillhandahåller. Genom att använda tjänsterna godkänner du dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Denna version av Användarvillkoren gäller från den 3 aug 2020. Vi rekommenderar dig att läsa Användarvillkoren noggrant.

Dina personuppgifter

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. För att du ska känna dig trygg med hur vi på Skolledare.se behandlar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller. 

För att kunna publicera texter hos Skolledare.se samt prenumerera på nyhetsbrevet behöver vi samla in och behandla vissa personuppgifter om dig och i vissa fall även det företag du representerar. 

Dessa uppgifter sparar/hanterar vi för att vi ska kunna kommunicera med dig som användare. Vi hanterar dina uppgifter för att berätta om informationen inne på Skolledare.se samt för att marknadsföra våra tjänster, produkter samt våra annonsörer. Vi hanterar dina uppgifter för att kunna kommunicera med dig som användare av våra tjänster. 

Vi sparar dina uppgifter så länge som du vill motta nyhetsbrevet som du godkänner att du får från oss i och med att du registrera dig som användare. 

På Skolledare.se hanterar vi dina uppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver dem behandlar dem.​

Publiceringsvillkor

Du ansvarar själv som användare för att den information som du lägger in inte strider mot gällande lagar och regler. Du som användare är personligen ansvarig för din publicerade text.

Skolledare.se tjänst anses fullgjord efter att du som användare har publicerat din text på Webbplatsen. Vill du ändra något i eller ta bort texten så mailar du till kontakt@skolledare.se.

Skolledare.se förbehåller sig rätten att granska samtliga publicerade texter och avlägsna en text på grund av att den bryter mot de Användarvillkoren, tredje parts upphovsrätt eller annan rättslig reglering. Skolledare.se förbehåller sig rätten att ta bort/ändra i en text om texten bryter mot regler, och texten efter ändringen kan publiceras.

​Det är inte tillåtet att fara med osanning i den publicerade texten eller publicera orealistisk information. Skolledare.se förbehåller sig rätten att neka eller avbryta publicering av texter som enligt Skolledare.se bedömning är orealistiska.

 

​​Den bild du lägger upp i din text ska vara relevant till textens innehåll. Du försäkrar även att du äger rätten till att använda bilden. Stötande bilder får ej publiceras.

bottom of page