top of page
Lekhus-urban-nature.jpg

MUSIKINSTRUMENT PÅ LEKPLATSEN

Det finns många spännande studier som visar hur musik påverkar hjärnan hos både barn & vuxna, friska & sjuka. Det är svårt att hitta ett enda argument till varför man inte ska göra plats för musikinstrument på lekplatser, äldreboende, skolgårdar och andra offentliga miljöer. Musik är en form för ordlös kommunikation som hjälper de som inte har ett språk att uttrycka sig. Musik har positiv effekt på demenssjukdomar. Musik skapar glädje, förbättrar motoriken och ökar lusten till aktivitet. Med våra musikinstrument som är för permanent installation utomhus får man dessutom frisk luft på köpet! 

HÅLLBAR & ÅTERVINNINGSBAR

Med våra sittpuffar är det enkelt att skapa inbjudande platser där man gärna ta en paus och umgås. Våra sittpuffar produceras i Danmark och är tillverkade i i hållbar och återvinningsbar PE-plast. Den prisbelönta industridesignern Julie Storm står för den innovativa kombinationen av form & funktion. Till sittpuffarna finns matchande blomkrukor med eller utan led-belysning. 

GRÖN SKOLMILJÖ

Vi har ett stort utbud av redan färdiga konceptmiljöer med barnens bästa i fokus. Vill du hellre ta fram din egen miljö hjälper vi gärna till att analysera och ta fram långsiktiga utvecklingsplaner för skol- och förskolegårdar. Planernas syfte är att ta ett helhetsgrepp på den totala utemiljön där även skolbyggnader, gångvägar och omgivning inkluderas. Vår modell med utvecklingsplaner för Grön Skolmiljö fungerar på lång sikt. 

WOODWORK

Basen i vårt sortiment består av en komplett uppsättning av lekutrustning som tillverkas av obehandlat trä - Robinia Nature och Robinia Bohemia. Vi har även ett växande sortiment av lekredskap i stål - Steel Version - och ett stort utbud av kvalitetsprodukter som är tillgänglighetsanpassade. Dessutom har vi produktserien Urban Nature. Denna serie är under ständig utveckling och en hel del nyheter kommer publiceras på hemsidan under vår och sommar. 

Scoop og Scoopi Seat 6 by Manga Street A
bottom of page