APC_0167.jpg
Låt dina idéer täcka väggarna

Idag arbetar fler och fler skolor med whiteboarden som verktyg i olika Agila arbetsmetoder. En Whiteboard som kan rullas ut på väggar och täcka hela rum. Från golv till tak, från hörn till hörn är det ultimata och i särklass smidigaste verktyget för information och kommunikation. Den är tillgänglig. Den är smidig att snabbt få ut information på. Den uppmuntrar till kommunikation och genererar därmed nya idéer.

Miljön

Fler frågar efter “Wallrites”  och det föll sig naturligt att döpa whiteboardtapeten till Wallrite Whiteboardtapet. Stora spelutvecklingsföretag, musikstreamingtjänster och fler och fler nya skolor vill ha långa och många väggar att kunna rita och skriva på. I stort sett alla kräver att de är Miljögodkända. 

Därför lät Wallrite sin Whiteboardtapet genomgå miljötester. Sedan några år tillbaka är Wallrites miljögodkända av BREEAM, SundaHus och BVB. 

Ambitionen är att det ekologiska fotavtrycket är så skonsamt och grönt som möjligt utan att för den skull tumma på funktionalitet och kvalitet

Framtid

Wallrite whiteboardtapeter har en unik funktionalitet och man lägger stort fokus på att utveckla miljövänliga produkter. Wallrite står för det mest kreativa, unika och dynamiska whiteboard-konceptet i hela världen.

Wallrite expanderar och nya kunder kommer från fler och fler håll i världen, från länder både i och utanför Europa. 2016 bildades Wallrite Germany och 2019 startade man upp Wallrite Co LLC med kontor/showroom i Washington DC USA.

Så hjälpte Wallrite skolan

Mitt i det som kallas Campus Flemingsberg ligger Widerströmska Gymnasiet, beläget alldeles intill Karolinska Sjukhuset.
Skolan är en kommunal gymnasieskola och öppnade 2019. Hösten 2021 var skolan fullt utbyggd för 500 elevplatser. Eleverna kan läsa på Teknik- och Naturvetenskapsprogremmet, Ekonomi- eller Vård- och omsorgsprogrammet samt ett fjärde år på Teknikprogrammet.

Vad gjorde Wallrite

Skolan har stora och ljusa lektionssalar och AV-utrustningen är av toppklass.

• 15 lärosalar har alla utrustats med en c:a 7 meter lång och 2,5 meter hög whiteboardvägg. Skolan valde Wallrites whiteboardfärger och Wallrites magnetfärg.

• Wallrites installationsteam anlitades för att på så sätt skapa en mycket stor och kreativ whiteboardvägg, helt utan skarvar.

• Varje whiteboardvägg är indelad i tre delar varav den vänstra och den högra delen har underliggande mönster.

• Den vänstra delen har en projekttavla, mittendelen är helt vit, och den högra delen har ett 250 x 250 cm prickmönster.

• Mönstren skärs ut digitalt vilket innebär att vi kan utforma våra väggar helt enligt kundens önskemål.

IMG_3835
IMG_3835

press to zoom
APC_0305
APC_0305

press to zoom
APC_0111
APC_0111

press to zoom
IMG_3835
IMG_3835

press to zoom
1/7