5 Kom i gang SVENSK (kopia).jpg

Nå ut med infoskärmar

Har ni mycket information som ska delas? Flödar inboxen över av

e-postmeddelanden? Ett nytt sätt att möta den utmaningen är att använda infoskärmar. PinToMind har utvecklat produkter och koncept för att kunna bidra till ett enklare och mer effektivt informationsflöde i vardagen.

Vad kan visas på en informationsskärm?

En informationsskärm består av anslag som rullar på skärmen. Anslag kan visas i tre områden; huvudanslag, sidofält och sidfot. Du kan också ladda upp din egen bakgrund, logotyp, och ge skärmen en personlig touch.

 

Automatiskt uppdaterade nyheter och väder hjälper er att hålla skärmen aktuell. Ni kan också prenumerera på nyheter från er egen webbplats eller intranät. Text och bilder från tjänster från Facebook, Instagram och Twitter ger liv och personlighet åt era skärmar. Händelser på skärmen på era kalendrar på Google, Exchange, iCloud eller andra som använder den öppna standarden .ics Andra anslag som videos, tidräknare och bild på nätet är också möjliga.

Men vad händer om alla inte befinner dig vid den fysiska skärmen? Med infoskärm-appen kan ni enkelt visa infoskärmen på skolan, arbetsplatsen, idrottsföreningen eller liknande korrekt i mobilen. Innehållet är samma som på skärmen, men med en anpassad design. Med infoskärmen i mobilen håller alla sig uppdaterad på ett enkelt sätt.

Att hålla viktiga information om smittskydd uppdaterad kan vara en utmaning. Många skolor, företag och organisationer har nyligen upplevt enormt tryck kring allt som behöver meddelas. Kontakta PinToMind så hjälper dom dig att skapa skolans egen infoskärm med användarvänliga verktyg genom att testa gratis i 30 dagar.

Kontorlandskap 2 (kopia)
Kontorlandskap 2 (kopia)

press to zoom
Kontor sv (kopia)
Kontor sv (kopia)

press to zoom
3 Infoskjermen Go SVENSK (kopia)
3 Infoskjermen Go SVENSK (kopia)

press to zoom
Kontorlandskap 2 (kopia)
Kontorlandskap 2 (kopia)

press to zoom
1/5

Vad behöver jag?

  • Ett abonnemang på PinToMind som ger dig möjlighet att administrera och förhandsvisa vad som ska visas på informationsskärmarna. Du kan testa abonnemanget gratis i 30 dagar och därefter välja en prisplan som passar dig bäst. En full översikt över de olika prisplanerna hittar du här. PinToMind har ingen startavgift eller liknande.

  • En informationsskärm att sätta på ett stativ eller hänga på väggen. Se utrustning som vi rekommenderar här. Du kan också använda utrustning som du redan har, läs mer om detta här.

  • Tillgång till en webbläsare på en dator, surfplatta eller telefon för att publicera, ändra och styra innehållet.

 

Vad gör jag?

  • Du testar! Det är gratis och helt utan förpliktelser att testa PinToMind under 30 dagar - och du kan testa flera gånger! Skapa ditt konto här.

  • Du skapar skärmar och anslag. När du har loggat in på app.pintomind.com skapar du enkelt en skärm (det som ska visas på den fysiska skärmen) och flera anslag (varje bild i "bildspelet" som ska visas på en eller flera skärmar). Det ÄR enkelt! 

  • Du monterar informationsskärmen där du vill ha den och lägg in den unika skärmadressen (URL:en) som tillhör den skärmen i systemet som du vill visa just där.

SAGT OM PinToMind

 

"Det går snabbt och lätt att få ut viktig information på skärmarna, vi är så nöjda!"
Nordmarkens skola, Årjängs kommun

"Ni har en väldigt bra produkt som ni dessutom supportar snabbt och väldigt bra. Jag är ganska övertygad om att ni har den bästa supporten i världen :-)"
Härnösands folkhögskola

"PinToMind är ett självklart val! På ett enkelt sätt är man snabbt igång med en trevlig och tydlig informationsskärm som välkomnar och håller berörda uppdaterade med relevant information."
Observatorielundens Skola, Stockholms stad

PinToMind

Fångar uppmärksamhet. Lätt att använda.