top of page

Item List

Hur man kan välja utrustning och möbler som är anpassade för elever med olika funktionshinder eller behov.

Anpassad utrustning för elever med särskilda behov

För elever med särskilda behov kan anpassad utrustning och möbler göra en stor skillnad i deras inlärning och välbefinnande. Som skolledare eller rektor är det viktigt att välja utrustning och möbler som är anpassade för elever med olika funktionshinder eller behov. I denna artikel kommer vi att diskutera några av de viktigaste faktorerna att tänka på när man väljer anpassad utrustning för elever med särskilda behov.

Belysning i klassrummet - Hur man kan använda rätt belysning för att förbättra elevernas prestation och välbefinnande

Belysning i klassrummet

Rätt belysning kan göra stor skillnad för elevernas prestation och välbefinnande i klassrummet. Här är några tips för skolledare och rektorer att tänka på när man utrustar klassrummet med belysning.

Hur man kan välja möbler och utrustning för att främja elevernas hälsa och välbefinnande.

Ergonomi i klassrummet

En bra ergonomisk design i klassrummet är viktig för elevernas hälsa och välbefinnande. Genom att välja rätt möbler och utrustning kan man skapa en lärandemiljö som främjar en bekväm och produktiv inlärning. Här är några tips för att välja ergonomiskt korrekta möbler och utrustning i klassrummet.

 Så väljer du miljövänliga alternativ för en mer hållbar skola

Hållbarhet i skolutrustning och skolinredning

Att välja hållbara och miljövänliga alternativ för skolutrustning och skolinredning kan minska miljöpåverkan och främja hållbarhet. I denna artikel ger vi dig tips på hur du kan undvika ftalater och andra miljögifter när du väljer utrustning till skolan.

bottom of page