top of page

L I D Ö   V Ä R D S H U S

Välkommen till Lidö Värdshus

Lidö är den perfekta skärgårdsön för dig som vill njuta av god mat och dryck – antingen du är semesterfirare, ska arrangera ett bröllop, fira en födelsedag eller ska konferera. En perfekt plats för skolledare och rektorer att samla kraft och energi på. 

Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården. Här hittar ni kobbar, klippor, härliga promenadstråk, badplatser, en självförsörjande bondgård, gästhamn med 50 båtplatser och ett värdshus med skärgårdsinspirerad meny. Här bor ni i en härlig miljö med närhet till havet. Ni kan både njuta av lugnet och hitta på aktiviteter som passar hela familjen. 

Ta plats på värdshuset och den inglasade restaurangen med utsikt över Lidöfjärden! Restaurangen har öppet sommartid mellan midsommar till mitten av augusti. Lunch serveras 12.00-15.00 och middag från kl. 17.00. 

Menyn erbjuder klassisk och skärgårdsinspirerad mat med tydliga, svenska smaker där lokala råvaror står i fokus.  

På framfickan Oasen, som ni hittar vid gästhamnen kan ni dricka en kall öl i solen, äta nygräddad pizza, njuta av en kopp kaffe och fikabröd. Här hittar ni även glass, godis, Lidö-kläder och öns vackraste solnedgång!


På Lidö erbjuds möjlighet till både aktiv och rofylld ledighet, du väljer tempot!
Kom till Lidö och njut av lugnet. Här finns tid för det mesta. Äta och dricka gott på den härliga uteservering. Fika eller drick ett glas vin i Oasen. Läs en bok eller spela ett spel. Ta en promenad eller joggingtur. Bada, hyr kajak, titta på bondens djur eller speja efter fåglar som t.ex. havsörn.
Avsluta dagen med bastu eller hyr en badtunna. På kvällen kan du njuta av musik till utsökt mat och storslagen natur.

Uteservering på Lidö Värdshus
bottom of page