Väskolan.png
Skickliga rektorer sökes

Vi rekryterar nu tre skickliga rektorer till Väskolan, som tillsammans med medarbetarna ska leda den pedagogiska utvecklingen framåt på skolan.

logo.gif

Väskolan omfattar verksamhet från förskoleklass och fritidshem till grundskola från årkurs 1-9 och är uppdelad på tre skolenheter. Skolan har cirka 70 anställda och cirka 500 elever.

Förutom dina två rektorskollegor, finns administrativt stöd, förstelärare, specialpedagoger, elevhälsa och skolbibliotekarie som resurs för elevernas utveckling och lärande. Det innebär att du får möjlighet, att tillsammans med dina två nya rektorskollegor och med vår engagerade personal, anta de utmaningar som finns och driva den pedagogiska utvecklingen framåt. I ditt uppdrag ingår att säkerställa att goda resultat uppnås i en stimulerande, trygg och utvecklande miljö.

Sista ansökningsdag är 2022-11-13

I uppdraget ingår alla ordinarie rektorsuppgifter så som att leda verksamheten mot goda elevresultat, ligga i framkant vad gäller skolutveckling och att värna om en god och attraktiv arbetsmiljö. Det innebär att du jobbar proaktivt, med en stor portion nyfikenhet samt ett stort intresse för omvärldsanalys. Du ser samverkan med de fackliga företrädarna som ytterligare en viktig förutsättning i ditt arbete.

Väskolan är belägen på den natursköna Kristianstadsslätten ca 1 mil söder om Kristianstad. Stadsbusslinje 2 går ofta och stannar precis utanför skolan. Skolan genomgick 2008-2010 en omfattande renovering.

Som chef i Kristianstads kommun erbjuds du ledarutveckling, ledarstöd och strukturerad uppföljning av ditt chefsuppdrag. Läs mer om chefsuppdraget i kommunens Ledarpolicy på www.kristianstad.se.

MER OM JOBBEN

Sista ansökningsdag:

2022-11-13

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktperson:

Helena Elwin
skolchef
044-13 41 01