Clockwork.png

I det här frukostwebbinariet går vi igenom hur du som är skolchef leder rektorernas arbete med systematiskt fokus på undervisningens kvalitet.

Med statistik gör du det även till en del av era löpande kvalitetsdialoger. Tillsammans följer ni med statistik upp hur undervisningens kvalitet och lärarnas styrkor samt utvecklingsområden förbättras över tid på varje skola och i hela organisationen.
BRAVOLesson erbjuder webbinariet den 22/6, 29/6 och 10/8.
Anmäl dig med ett mail till info@bravolesson.se - skriv vilket datum som passar dig.

DATUM & TID:

22 juni 2022 05:30:00

PLATS: 

Digitalt

Clockwork.png

Upptäck möjligheterna att arbeta vidare med läsutveckling för åk 7-9.

Hör Lexplores kundansvarige Andreas Hallström, tidigare rektor tillsammans med Lexplores pedagogiska ansvariga Karin Gifvas, berätta om att systematisk följa grundskolans högre åldrar. Gäst är även Johanna Vallin från Sverkerskolan, Uppsala.

DATUM & TID:

25 maj 2022 13:00:00

PLATS: 

Digitalt

Clockwork.png

Välkommen på digital inspiration- och informationsträff

Träffa verksamma företagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet, få koll på vilka utbildnings- och jobbmöjligheter som finns och vilka de aktuella arbetsmarknadstrenderna är inom branschen.

DATUM & TID:

2 juni 2022 13:00:00

PLATS: 

Digitalt

Clockwork.png

För att så många elever som möjligt ska få ta del av viktiga fakta om tobak får du tillgång till en digitala föreläsning.

Den är en inspelad version av A Non Smoking Generations föreläsning ‘Barnarbete i ny förpackning’ från höstterminen 2020. Föreläsningen är 39 minuter lång och förmedlar kunskap om hur tobak påverkar barns rättigheter, miljö, hälsa, och de globala målen för en hållbar utveckling i Agenda 2030.

DATUM & TID:

PLATS: 

Digitalt

Banner-annons-hemsida-skolledarna.jpg