klassrum.png
"Visa. Bli hörd. Bli berörd."

Mångsidiga undervisningsverktyg

Ipevo erbjuder enkla och flexibla lösningar för interaktiv undervisning i dagens klassrum. IPEVOs interaktiva undervisningsverktyg ger utbildare och lärare en radikalt prisvärd och kompakt teknik som är enkel, intuitiv och flexibel, så att dyrbar tid och resurser helt och hållet kan ägnas åt undervisning. Vi avser att göra utbildningsteknik tillgänglig och tillgänglig för alla.

För moderna klassrum

Electro Waves importerar högkvalitativ ljud- och videoutrustning, scenljus och underhållningsindustriprodukter som truss, till Sverige. Det familjeägda företaget grundades i Finland 1999 och startade sin verksamhet i Sverige 2017. För utbildningssektorn erbjuder företag t.ex. CTOUCHs stora interaktiva pekskärmar och IPEVOs mångsidiga dokumentkameror, som är perfekta för moderna klassrum.

elev skriver på skärm.png
image001.jpg

Välkommen till webbinariet "Visualisera ditt lärande"

Med ytterligare ett händelserikt läsår framför oss, vad är din plan som rektor för att hjälpa dina lärare att skapa engagerande lektioner genom teknik?

Detta webbseminarium kommer att ge:

  • Praktiska tips om hur du använder IPEVO-dokumentkameror för att skapa roliga och engagerande lektioner.

  • Interaktiv produktdemo, introducera funktionerna i IPEVO: s dokumentkamera DO-CAM och visa hur den enkelt ansluts till vanlig klassrumsteknik.

  • Fantastisk möjlighet att höra Arlene, en känd pedagog från Finland, dela med sig av sin erfarenhet av att använda IPEVO-kameror för att förändra sin undervisning.

  • Q &A session för dig att ställa alla frågor du har, inklusive att passa IPEVO-kameror i din klassrumsinställning eller använda dem för hybridlektioner.