klassrum.png
För moderna klassrum

Electro Waves importerar högkvalitativ ljud- och videoutrustning, scenljus och underhållningsindustriprodukter som truss, till Sverige. Det familjeägda företaget grundades i Finland 1999 och startade sin verksamhet i Sverige 2017. För utbildningssektorn erbjuder företag t.ex. CTOUCHs stora interaktiva pekskärmar och IPEVOs mångsidiga dokumentkameror, som är perfekta för moderna klassrum.

"Visa. Bli hörd. Bli berörd."

Superlätt undervisning
CTOUCH är användarvänliga interaktiva whiteboards som ger kraften av beröring till alla lärmiljöer. Detta gör att lärare kan fokusera på sin största talang: undervisning! Dela enkelt dokument på den stora skärmen, skriv på pekskärmen och inspirera dina elever i klassrummet.

Senaste CTOUCH-modellerna: Riva och Canvas. CTOUCH Canvas sticker ut i varje mötesrum! Dess unika CTOUCHABLE™-design inbjuder dig att direkt vidröra skärmen. Upptäck den ultrafina penna-på-papper-liknande skrivupplevelsen. Inga fler tråkiga, improduktiva lektioner! CTOUCH Riva, en superanvändarvänlig pekskärm ger kraften av beröring i alla inlärningsmiljöer. Dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen, skriv de smartaste idéerna på den interaktiva skrivtavlan och inspirera alla i rummet. Gör dina lektioner levande!

elev skriver på skärm.png

Mångsidiga undervisningsverktyg

Ipevo erbjuder enkla och flexibla lösningar för interaktiv undervisning i dagens klassrum. IPEVOs interaktiva undervisningsverktyg ger utbildare och lärare en radikalt prisvärd och kompakt teknik som är enkel, intuitiv och flexibel, så att dyrbar tid och resurser helt och hållet kan ägnas åt undervisning. Vi avser att göra utbildningsteknik tillgänglig och tillgänglig för alla.

V4K PRO är plug & play och kräver ingen installation. Den ger uppgraderad ljud- och videoprestanda till bordet och levereras med gratis videoprogramvara, som underlättar fjärrundervisning, läroboksdelning, experiment via videoström, målarlektioner och andra fysiska demonstrationer – precis som att vara ansikte mot ansikte.