top of page
vinka

Skolledare After Work

För en framgångsrik arbetsdag krävs en lyckad S E M E S T E R

Ett middagsbord på balkongen vid havet

Gör drömmen sann

NORRA CYPERN - SPANIEN - DUBAI

Drömmen om ett boende utomlands i solen delar du med många andra. Fler och fler förverkligar nu drömmen och köper en bostad utanför Sverige och förlänger vår korta sommar. 

Populära Spanien erbjuder många fördelar och intresset för Norra Cypern och Dubai bara ökar. 

Grand_Saltsjob_Nov19-139-1024x683.jpg

The Seaside Queen

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN

Den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg hade fått sin briljanta idé under ett besök i Monaco: Sverige skulle få en egen riviera och han skulle skapa den. Det är lätt att få en hisnande känsla kring Grand Hotel Saltsjöbaden, en plats för dig som vill uppleva historiens vingslag.

Uteservering på Lidö Värdshus

Den perfekta skärgårdsön

LIDÖ VÄRDSHUS

Lidö är den perfekta skärgårdsön för dig som vill njuta av god mat och dryck – antingen du är semesterfirare, ska arrangera ett bröllop, fira en födelsedag eller ska konferera. En perfekt plats för skolledare och rektorer att samla kraft och energi på. 

grill rök.png

Röka på grillen – Så lyckas du

TIPS & INSPIRATION

Få saker är så gott som en omsorgsfullt rökt köttbit med en perfekt mjuk insida. Detsamma kan sägas om rökt tofu eller krispig rökt kalkon.

Bluegaz och Skolledare.se tipsar dig om hur du lyckas.

Läsa med kaffe

En bladvändare i sommar

KICKAR OCH LUGN

Vi blinkar alla bort sex sekunder av våra liv per minut och för varje gång vi öppnar ögonen är livet kortare, men det kan också se väldigt annorlunda ut.Sanders ögon blinkade till där hemma i Sverige och det som hade varit dunkelt hade plötsligt förvandlats till pulserande liv.

proteinpannkakor.jp2

Snabba proteinpannkakor

KIRA KOSONEN 

"Utöver kosttillskott är det också viktigt med en balanserad kost, men ibland under stressiga dagar orkar jag inte lägga så mycket tid på matlagning. Som tur är har jag ett par knep att ta till då, som till exempel att laga proteinpannkakor! "

bottom of page